Sinovi Ovni – karakter in delovanje

By | 11/09/2014
sin oven

S pomočjo astrologije lahko ugotovite marsikaj, med drugim tudi karakterje ljudi, ki vas obkrožajo. Zato vabljeni k poslušanju kako se obnašajo, kakšen karakter imajo in kako delujejo vse hčerke in sinovi po astroloških znamenjih.

Zato vabljeni k poslušanju kakšne so hčerke in kakšni sinovi skozi očala astrologije in astroloških znamenj. To je dobro poslušanje za vse, ki ste mamice in očetje, hčerke ali sinovi, babice ali dedki, saj vam lahko vsebina končno razjasni zakaj se nekaj dogaja in zakaj ne.

Kakšen je sin Oven skozi očala astrologije

Za sina Ovne velja, da že v otroštvu ve kaj si želi in kaj bo postal, ko o enkrat odrastel. In seveda bo ravno zato naredil prav vse kar se tiče svojih želje in sanj.

Sin Oven se rad postavi za druge. Zato je že v mladih letih spoštovan in cenjen. In tudi če jih kdo potolče se pobere in gre naprej.

Sina Ovna Iščite v tistih športih kjer so napadalci. To seveda, ker jih bo šport zanimal že od malega.

V razredu pa zna biti kakšni predsedniki razreda.

Že od ranih nog teži k visokim ciljem in vodečim mestom. Učitelji ga zato cenijo in spoštujejo. Nadvse cenijo njegovo poštenost.

Starši pa vseeno bodite pozorni in povejte sinu Ovnu kaj vam pri njemu ni všeč in kar vam je všeč. To naredite zelo potrpežljivo.  In ko bo kaj naredil res narobe, naj si sam določi kazen. Najbolje namreč je, da sami izkusijo svoje odločitve tudi v primeru, če se opečejo.

Njegova dekleta in izbranke se bodo počutile ob njem varno in zaščiteno. Starši na izbor partnerke ne bodo imeli vpliva. Je pa dobro, da se poišče način, da vseeno starši najdejo način kako uresničit in kako pokazat kdo je starš in kdo otrok.

Ko je sin Oven v nastniških letih, bodo njegovi starši zelo ponosni. Potrpežljivost, nežnost in strpnost je prava pot za razvijanje Ovna v odraslo osebo. Za sina Ovna je najpomembneje, da mu starši pustijo, da razpre krila obenem pa mu dajejo občutek varnosti in občutek dobrega zaledja.

Primeren starš sina Ovna kot oče: lev ali strelec, mama pa oven ali riba. 

Tukaj lahko poslušate astrološki pomen sinov Ovnov.

Play

Sinovi Ovni povezave