SMS vedeževanje za vse kar te zanima

Če ti sms vedeževanje ustreza bolj kot vedeževanje po telefonu, potem sem zate pripravila sledečo ključno besedo in številko:

Če te zanima:

 • ali te ljubi?
 • ali te vara?
 • kdaj pride pravi človek v tvoje življenje?
 • kdaj boš srečna?
 • boš imela družino?
 • boš imela dovoj denarja za vse tvoje želje in potrebe?
 • boš zamenjala službo?
 • boš dosegla duovni mir?
 • kdo je tvoj sovražnik?
 • kdo je tvoj pravi prijatelj?
 • sama dopolni listo vprašanj ….
sms vedeževanje videnje 3336

Vprašaj me karkoli te zanima. Dobrodošla so vsa vprašanja, ki ti bodo potem preko odgovorov pomagala do boljšega in mirnejšega življenja. Če bi me pa rada raje poklicala, potem je poceni vedeževanje prava stvar zate.

Strošek sms: Ponudnik vsebine: Gevion d.o.o. www.gevion.si . Ponudnik sms storitve: Simpatel d.o.o. www.simpatel.si; Z uporabo SMS storitve potrjujete, da ste seznanjeni s splosnimi pogoji, ki so objavljeni na spletni strani filipid.si. Cena poslanega sms vprašanja se obračuna po ceniku vašega operaterja, cena vsakega prejetega sms-a (naš odgovor) pa je 2,49 EUR z DDV. S poslanim sms-om ne boste včlanjeni v noben klub in ne boste prejemali nepredvidenih plačljivih sms-ov. 

Zakaj sms vedeževanje

S pomočjo sms vedeževanja boš lahko poslala vprašanje kadarkoli se ti bo zahotelo in kadarkoli se ti bo utrnilo vprašanje. Tvoje sporočilo bo priletelo v moj predal, potem pa bom nanj čim prej odgovorila. Razlika med vedeževanjem po telefonu in sms vedeževanjem je ravno v temu, da če pokličeš lahko naletiš na zasedeno linijo.

Razumem … rada bi se pogovorila z mano, me vprašala za nasvet, za vpogled, a telefonska linija je zasedena. To je zato, ker sem zasedena z nekom drugim, ki tako kot ti išče pomoč pri meni, vpogled v prihodnost.

Tako boš poslala sms, napisala tvoje težave, tvoja vprašanja, jaz bom pa poskrbela, da bodo odgovori ravno tako dobri kot če bi me poklicala po telefonu. Verjetno ti bom postavila tudi jaz kako vprašanje. To zato, da razjasnim sama pri sebi zakaj se mi zate prikazujejo recimo en moški, pa drugi moški, pa ženske, pa drugi ljudje. Komunikacija preko storitve sms vedeževanja bo podobna kot pri vedeževanju preko telefona.

Kaj bom kot jasnovidka naredila zate

Jasnovidka Zvezdana ti bom s pomočjo starodavnih energij pokazala tvojo prihodnost. Razložila ti bom zakaj se stvari dogajajo pri tebi in razkrila ti bom čemu se lahko izogneš, čemu pa ne.

Kar je stvar tvojega delovanja in kaj stvar tvoje usode, ki se ji ne moreš izogniti. To je eno izmed POMEMBNIH vprašanj, ki mi ga lahko postaviš za sms vedeževanje.

Jasnovidka Zvezdana

Tvoja prihodnost je sestavljena iz več energij, ki kreirajo tvojo resnico, tvojo realnost. Pa vendar tvoja resnica ni nujno resnica, ki bi jo morala vedeti ali razumeti. Resnic je več. Zato sem tukaj, da ti razložim delovanje teh energij, ki se vijejo okoli tebe. 

Tvoja realnost je namenjena temu, da te drži na določeni poti, da ti daje upanje, da te bodri, da ti vliva novih energij v življenje. Pa je to tako tudi pri tebi? So ti všeč stvari, ki se dogajajo okoli tebe? Ti je všeč življenje, ki ga imaš?  Si zadovoljna?

Veliko je vprašanj in veliko odgovorov lahko dobiš, če boš poslala sms za sms vedeževanje. ne pozabi .. tukaj sem zate, da ti stojim ob strani in povem vse okoli tvoje preteklosti, sedanjosti in prihodnosti.