Poceni vedeževanje zate je prava stvar

Ponujam ti cenejše vedeževanje. Ponujam ti poceni vedeževanje za vsa tvoja žgoča vprašanja.

Želiš izvedeti če te ljubi? Te zanima kaj se ti bo dogajalo v ljubezni? Te skrbi za varanje partnerja? Te obremenjuje služba? Ti primanjkuje denarja za vse želje in potrebe, ki jih imaš?

Izkoristi možnost, ki ti jo ponujam.

Poceni vedeževanje je tisto kar ta trenutek potrebuješ

Tukaj je številka za poceni vedeževanje.

poceni vedeževanje 090142407

Zakaj pravim, da je to cenejše vedeževanje?

Ker je strošek klica iz Telekom omrežja samo 1,04 EUR na minuto z vključenim ddv. Stroški klica z drugih omrežij so malenkost drugačni, pa še vedno ugodni: iz A1 je strošek 1,66 eur z ddv na min, iz T2 je strošek 1,10 eur/min z ddv in iz Telemach je strošek 1.69 eur/min z ddv. Strošek klica iz drugih omrežij določa vaš operater.

Če si pozorna, ko iščeš druge vedeževalke, na cene, ki jih imajo, boš videla, da boš težko našla cenejše 090 vedeževanje. Ponavadi je vedeževanje na 090 zelo draga zadeva. In v glavnem v googlu najdeš samo tiste, ki so skoraj še enkrat dražje od moje ponudbe zate.

Ampak zdaj ti je bilo to namenjeno. Zdaj imaš možnost, da v miru pokličeš na mojo 090 številko in vprašaš. Če pa ti je nerodno ali pa ti je bolj všeč sms komunikacija, potem klikni na sms vedeževanje.

To počnem, ker mi ni vseeno kaj se dogaja s tabo

Tebe, ki to bereš, ne poznam. Te pa čutim. Veliko ljudi čutim, ki potrebujejo pomoč, tako ali drugačno. In povem ti, da mi ni vseeno ko te boli srce. In ni mi vseeno ko si zaradi vseh obremenitev, ki jih imaš v življenju, velikokrat na kolenih. Življenje ni pošteno. Tega se zavedaš tudi sama. Na življenje je potrebno gledati kar se da realno.

In če se zavedaš, da življenje ni pošteno in da je potrebno na življenje gledat realno, potem je to že prvi korak k temu, da me pokličeš in mi zastaviš vprašanja.

Kaj me lahko na liniji za poceni vedeževanje sploh vprašaš?

Vprašaš me vse v zvezi z ljubeznijo, s prijateljstvi, službo, denarjem, osebno srečo, počutjem, dediščino, karkoli te zanima. Nima smisla se obremenjevati in imeti čustvene stiske okoli tvojih problemov. Vprašaj me kaj se bo dogajalo, kam bo šlo vse skupaj in povedala ti bom.

Obenem ti bom razložila okoliščine dogajanja, ti razložila kdo je tvoj prijatelj in kdo sovražnik, kaj ovira da se situacija, ki jo imaš, kar ne reši in ne reši.

Postala bom tvoja zaveznica, tvoja svetovalka, jasnovidka, vedeževalka … imenuj me kakorkoli si želiš.

Tvoja jasnovidka Zvezdana

S poceni vedeževanjem si res lahko vzameš čas in vprašaš karkoli. Tukaj bom vedno zate in vedno pripravljena povedat kam te pelje prihodnost.