Očetje Ovni – karakter in delovanje

By | 10/09/2014
oče oven

S pomočjo astrologije lahko ugotovite marsikaj, med drugim tudi karakterje ljudi, ki vas obkrožajo. Zato vabljeni k poslušanju kako se obnašajo, kakšen karakter imajo in kako delujejo vse mamice in očetje po astroloških znamenjih.

Kakšen je oče Oven skozi očala astrologije in ostalih astroloških znamenj

To je dobro poslušanje za vse, ki ste že mamice in očetje ali pa sinovi ali hčere in vas morebiti zanima kako s starši, da se bo najugodnejše izteklo za vas.

Nudim vam poceni vedeževanje

Oče Oven na dlani

To so predvsem vikend oče … med tednom se posveča delu, med vikendom pa otrokom.

Svoje otroke vidi skozi rožnata očala le da tega ne bo nikoli priznal.

Med sinom in hčerjo je bližje sinu in tako sinu ponavadi vzpodubja njegove ambicije. Oče Oven pravi za sina, da se mora v življenju čim prej utrditi.

V kolikor so otroci nežni ima oče Oven težave kajti dejansko ne ve kaj bi s svojii otroci počel, kako se z njimi zabaval, kako sodeloval. Če je otrok nežen, ga ima oče Oven za slabiča. Z otrokom se tako zelo zelo težko pogovori in težko si pridobi spoštovanje.

Do konfliktov med očetom Ovnom in hčero pride, če hči hodi svojo pot ne da bi bilo pomembno kaj si misli oče Oven. A, če je bojevita in pogumna, je očetu dobrodošla in je globoko v njegovem srcu.

Ambicije so očeta Ovna na prvem mestu in zato to pričakuje tudi do svojih otrok. Otroke vzgaja tako, da se morajo zanesti na svoje znanje.

Če se otroku zgodi krivica in oče Oven meni, da je to resnično, da se to res dogaja, bo oče z vso silo branil svojega otroka.

Očetje Ovni gledajo na vse subjektivno in šele kasneje gledajo na otroke objektivno. Vsekakor pa se ne pustijo terorizirati ali izsiljevati. Če imate očeta Ovna potem ga nikar ga ne izsiljujte.

Tukaj lahko poslušate astrološki pomen očetov Ovnov.

Play

Očetje Ovni povezave