Mamice Ovnice – karakter in delovanje

By | 10/09/2014
mama ovnica

S pomočjo astrologije lahko ugotovite marsikaj, med drugim tudi karakterje ljudi, ki vas obkrožajo. Zato vabljeni k poslušanju in branju kako se obnašajo, kakšen karakter imajo in kako delujejo vse mamice in očetje po astroloških znamenjih. Zato vabljeni k poslušanju in branju kakšne so mamice Ovnice skozi očala astrologije in astroloških znamenj.

Nudim vam poceni vedeževanje

Kakšna je mama Ovnica skozi očala astrologije in ostalih astroloških znamenj

Mama Ovnica zagovarja strogost in pravično vzgojo. Je bojevita in ima zelo močno voljo.

In bolj kot so ji podobni otroci, bolj je z njimi stroga. Če pa se si upirajo to ni nič hudega, to spada zraven, še več …. to ji je celo všeč.

Vsekakor mama Ovnica rada sodi sinove ali hčerkine prijatelje, zato jih želi spoznati, obenem pa želi spoznati tudi njihove starše.

Svoje otroke poizkuša vzgajati, kasneje pa se zna vmešavati v partnerske odnose svojih otrok, ko so ti že poročeni in imajo svoje življenje porihtano po svoje.

Za mamico Ovnico je zelo pomembo, da ima / če ima otroke športnike in otroke s pustolovskimi željami. Te otroke v glavnem še najraje podpira. Po drugi strani pa je za nežne otroke malenkost pregroba, saj ne razume zakaj se ne borijo. Zato se trudi naučiti jih tega in obenem uporabljanti nežne metode, dajati nežno besedo in jih ljubeče objemati. To zna biti pa za vsako mamo Ovnico kar velik problem.

Zanjo je namreč pomembno vse tisto kar utrjuje in uposablja otroka ter vse kar je potrebno za preživetje.

Ne smemo pozabiti povedat, da mama Ovnica velikokrat preko svojih otrok živi svoje ambicije.

Ovnica svoje otroke prehitro obravnava kot odrasle, po drugi strani pa se kasneje, čez leta, s svojim otrokom bolj poveže in boj naveže kot na lastnega partnerja.

Je pa najpomembneje to, da se lahko otroci Ovnice, še posebno odrasli, zanesejo na njen značaj, njen karakter, pa čeprav zna biti to za njih kar obremenitev, po drugi strani pa tudi vspodbuda.

Tukaj lahko poslušate astrološki pomen mamice Ovnice.

Play

Mamice Ovnice povezave