Hčerke Ovnice – karakter in delovanje

By | 10/09/2014
hčera oven

S pomočjo astrologije lahko ugotovite marsikaj, med drugim tudi karakterje ljudi, ki vas obkrožajo. Zato vabljeni k poslušanju kako se obnašajo, kakšen karakter imajo in kako delujejo vse mamice in očetje po astroloških znamenjih.

Zato vabljeni k poslušanju kakšne so mamice in kakšni očetje skozi očala astrologije in astroloških znamenj. To je dobro poslušanje za vse, ki ste že mamice in očetje ali pa sinovi ali hčere in vas morebiti zanima kako s starši, da se bo najugodnejše izteklo za vas.

Kakšna je hčera Ovnica skozi očala astrologije

Hčera Ovnica deluje fantovsko, bojevito in tekmovalno. Seveda ima velike ambicije in zato jo zlahka najdemo med šprtnicami saj ima ogromno energije.

Pri mladi Ovnici dosežejo starši karkoli le v primeru da so zelo potrpežljivi.

V času mladostniških let ima hčera Ovnica težave biti ženska, to sprejeti ter pravzaprav osvojiti svojo ženskost. Je pa v vsakem primeru zelo ponosna nase in na svoje dosežke.

Lahko bi se reklo, da je tudi trmoglavka. To je zelo svobodno dekle in starši morajo pri njej zelo zgodaj milo in nežno ter z malenkost trdo roko doseči, da se jim hčera Ovnica odpre in jim pove kaj se dogaja, kam gre, kaj počne in kaj je prav in kaj ne.

Spoštovanje se pri hčerki Ovnici doseže z mirnim glasom in trdnimi in alternativnimi in zelo odločnimi odločitvami.

Hčera Ovnica se zelo hitro osamosvoji, domače naloge dela po načrtu in točno. Je zelo dosledna pri opravljanju šolskih nalog.

Svoje cilje uresničuje in jih jemlje zelo resno. Tako hčero Ovnico pogosto najdemo v moških poklicih. A mora paziti, da ne postane nadrejenim malo prehitro konkurentka.

Tej temperamentni hčerki Ovnici naj starši nikar ne poizkusijo najti partnerja ali soliti pameti. Tako da prej kot bodo sprejeli, da je že odrasla, lažje bo.

Navzven deluje hčera Ovnica vihrava a točno ve kaj želi.

Kar se tiče počutja Ovnca zelo skrbi za počutje, edina šibka točka pa je njena glava.

Najprimernejši starši za hčero Ovnico kot oče: Levi, Strelci kot mame pa Ovnice ali Ribice.

Tukaj lahko poslušate astrološki pomen hčera Ovnic.

Play

Hčere Ovnice povezave