Babice Ovnice – karakter in delovanje

By | 24/08/2014
babica ovnica

Dedki in babice so zelo zanimivi ljudje. Ko se skozi leta premikamo in pridobivamo na izkušnjah, bomo prej ali slej vsi starejši in, verjamem da vsi, tudi babice in dedki.

Zato vabljeni k poslušanju kakšni so dedki in babice skozi očala astrologije in astroloških znamenj. To je dobro poslušanje za vse, ki ste že babice in dedki in za vse tiste, ki boste to šele postali.

Kakšna je babica Ovnica skozi oči astrologije

Pri vnukih ima babica Ovnica precejšnje občudovanje, kajti veliko blažja in mehkejša je do svojih vnukov kot je bila pred tem do svojih otrok.

V srcu ostajaja babica Ovnica večno mlada.  Velikokrat si želi biti tista, ki točno ve kaj se dogaja in ki se točno zaveda kaj je pomembno v življenju.

Tudi če se spre s starši zaradi vnukov, od vnukov pričakuje, da se odzovejo, ko jih pokliče, sicer zna biti babica Ovnica zelo užaljena. Ravno tako to velja za osebne stike in osebne obiske. Če vnuki ne pridejo na obisk in pokažejo, da jim je mar za babico Ovnico, zna to postati kar velik problem.

Mladim želi babuca Ovnica vcepiti idejo, da je zmagovanje in borba nekj zelo pomembnega. Zato lahko vnuki pri babici Ovnici vedno pričakujejo pomoč z nasveti kako naj premagujejo ovire. 

Vnuki imajo babico Ovnico pravzaprav zelo radi. Ovnica namreč sprejme kritike in jih obrne v pravo smer in to vnuki cenijo in imajo radi.

Tukaj lahko poslušate astrološki pomen babice Ovnice.

Play

Babice Ovnice povezave